Echipa de conducere

Marius Ștefan

Dl. Marius Ștefan este unul dintre acţionarii actuali ai Societăţii și fondator al acesteia în anul 2005, fiind totodată un factor de decizie esenţial la nivelul managementului Societăţii prin deţinerea poziţiei de CEO. În prezent deţine un MBA în marketing la University of Maryland – Robert H. Smith School of Business și este absolvent al unui master în management la SNSPA (2001), fiind absolvent al Academiei de Studii Economice din București, specializarea Tranzacţii Internaţionale (1999). În anul 2013 a devenit membru al Young Presidents Organization, în prezent fiind și membru al board-ului european YPO. În anul 2015 a devenit board member al Teach for Romania, iar în anul 2017 a devenit membru al board-ului Entrepreneurship Academy și vicepreședinte al board-ului Romanian Business Leaders.

Dan-George Ștefan

Dl. Dan-George Ștefan este unul dintre acţionarii actuali ai Societăţii și a devenit parte din acţionariatul Societăţii în anul 2006, fiind totodată un factor de decizie esenţial la nivelul managementului Societăţii prin deţinerea poziţiei de Managing Partner. Dl. Dan-George Ștefan a deţinut poziţia de Purchasing Consultant în cadrul IAC, Paris, pentru o perioadă de 4 ani. Este absolvent al masteratelor „International Business” la Universitatea Paris 1 Sorbona și

„International Economics” la Universitatea din Orleans și al Academiei de Studii Economice din București, specializarea Comerţ Internaţional (2001). Este membru YPO Romania și face parte din Advisory Board-ul Bittnet Systems (din 2012), Advisory Board-ul CEO Clubs (din 2016) și din Consiliul Director al Family Business Network Romania (din 2018). Din 2014, este profesor de management la MBA-ul Româno-Canadian din cadrul Bucharest Business School.

Mihaela-Angela Irimia

Dna. Mihaela-Angela Irimia este Președintele Consiliului de Administraţie al Societăţii și actual Director General al companiei. S-a alăturat acesteia în anul 2006. A absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza în anul 2006, cu diplomă în Statistică și Previziuni Economice. În prezent coordonează departamentul operaţional, gestionând activitatea de achiziţie a mașinilor, relaţiile cu finanţatorii, efectuarea plăţilor și departamentul de HR.

Elena-Gianina Gherman

Dna. Elena-Gianina Gherman este unul dintre administratorii Societăţii și Director Financiar în cadrul grupului. S-a alăturat acesteia încă de la înfiinţare. A absolvit Universitatea Petre Andrei în anul 2005, cu diplomă în Finanţe – Contabilitate, iar în anul 2011 a devenit expert contabil autorizat de către Corpul Experţilor Contabili și Contabililor Autorizaţi. Anterior alăturării Societăţii a lucrat ca director economic la multiple companii. În prezent coordonează departamentul de contabilitate și întocmește raportările pentru managementul superior.

Dan Iacob

Dl. Dan Iacob este unul dintre administratorii Societăţii și s-a alăturat acesteia încă de la înfiinţare, având funcţia de Director Operaţional. A absolvit Universitatea Politehnica din București în anul 1994, cu diplomă în Automatică și Calculatoare. După absolvire a lucrat ca și consultant pentru o editură, ulterior ajungând să conducă și să deţina două companii în domeniul comerţului. În prezent, coordonează activitatea operaţională pentru filiala Societăţii și societăţile în care Societatea deţine participaţii minoritare și, împreună cu Dan Ștefan și Marius Ștefan, definește direcţiile stategice de dezvoltare a Societăţii.

În ultimii 5 ani, niciunuia dintre membrii Consiliului de Administraţie sau Echipei Executive nu i-a fost interzis de către o instanţă de judecată să îndeplinească funcţia de membru al Consiliului de Administraţie sau supervizare a unei societăţi comerciale. În ultimii 5 ani, nu au existat cazuri de insolvenţă, lichidare, faliment sau administrare specială ale unor societăţi comerciale, din ale căror consilii de administraţie sau supervizare să facă parte unul dintre membri ai Consiliului de Administraţie sau echipei executive Autonom. În ultimii 5 ani nu au existat litigii sau proceduri administrative în care a fost implicat oricare dintre membrii menţionaţi mai sus, referitoare la activitatea acestora în cadrul companiei, precum și acelea care privesc capacitatea lor de a-și îndeplini atribuţiile în cadrul companiei.